Verzending & betalen

Verzending

Eindelijk heb je die gave armband gevonden en wil je hem NU hebben. Dat snappen wij hoor. Wij zullen daarom ons best doen jouw bestelling zo snel mogelijk (binnen 24 uur) te verzenden. Wij zijn echter voor de bezorgtijden volledig afhankelijk van PostNL en kan het dus voorkomen dat het toch een dag later bezorgd wordt. Houdt ook rekening met weekenden, vakantieperiodes en feestdagen! PostNL bezorgd brievenbuspost van dinsdag t/m zaterdag.

De meeste sieraden kunnen gewoon als brievenbuspost verstuurd worden. Lekker makkelijk, want dan hoef je niet speciaal thuis te zijn voor de pakketbezorger. Je krijgt ALTIJD een Track&Trace code zodat je jouw bestelling kunt volgen. En past het toch niet door de brievenbus, dan versturen wij het als een standaard pakket. De verzendkosten zijn €3,50, ongeacht of het door de brievenbus past of niet. Koop je voor meer dan €50,- dan is de verzending GRATIS

Betalen

Betalen kan op verschillende veilige manieren.

iDEAL

Betaal veilig online via je eigen bank. Wij krijgen direct een melding als de betaling voltooid is en kunnen op deze manier dus ook snel verzenden!

PayPal

Veilig online betalen via je PayPal account. Voordeel van PayPal is dat je ook met een creditcard kunt betalen. Ook van PayPal ontvangen wij een melding bij een voltooide betaling.

Overschrijving

Je mag het totaalbedrag natuurlijk ook zelf overschrijven. Houdt er wel rekening mee dat jouw betaling niet direct zichtbaar is voor ons, zeker niet in het weekend.