Veelgestelde vragen

Moet ik inloggen om te kunnen bestellen?
Nee, inloggen is niet per se nodig om iets te bestellen. Het is alleen bedoeld om het je bij een volgende bestelling makkelijker te maken.
 
Wat doen jullie met mijn gegevens?
Wij gebruiken je gegevens enkel om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jou toestemming. Be Chic zal je persoonlijke gegevens NOOIT aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van je bestelling, zoals PostNL. Lees ook onze Privacy Verklaring
 
Hoe werkt een kortingscode?
De kortingscode kun je in de “winkelmand” onder de producten invullen. De korting wordt direct verrekend. Let op, je kunt maar 1 kortingscode per bestelling gebruiken.
 
Wat zijn de verzendkosten?
Verzending binnen Nederland is slecht €1,95 en naar België €3,50.
 
Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?
Na ontvangst van je betaling wordt je bestelling bij elkaar gezocht, netjes verpakt en direct verzonden zodat het (in de meeste gevallen) al de volgende dag bij je bezorgd wordt. Wij proberen je bestelling nog dezelfde dag te verzenden, maar altijd binnen 24 uur m.u.v. weekenden, feestdagen en aangekondigde vakanties.
 
Ik heb per ongeluk iDEAL aangevinkt, maar wil eigenlijk gewoon zelf overmaken. Kan ik dit alsnog doen?
Als je de betaling via iDEAL nog niet afgerond hebt, is het geen probleem. Je kunt het ordertotaal overmaken naar rekening NL57RABO0137597215 t.n.v. Miekes Kralenshop te Veldhoven. Vermeld bij omschrijving je bestelnummer, welke je terug kunt vinden in de orderbevestiging die je per email ontvangt.
 
Heb ik garantie op de sieraden?
Op onze handgemaakte sieraden uit de categorie “Speciaal voor jou ♡” heb je 3 maanden garantie op onderdelen en sluitingen, met uitzondering van;
• Ondeskundig gebruik of anders dan waar het sieraad voor bedoeld is.
• Aantasting en/of verkleuring van metaal, waxcord, leer of stenen door parfums, cosmetica en haarspray.
• Metaal dat verkleurd door de zuurgraad/ PH waarde van de huid en/of contact met water.
• Elke vorm van verandering van het sieraad.
• Gebroken onderdelen door vallen, stoten of anders.
 
Zit er nikkel in het sieraad?
Nee, alle sieraden zijn van nikkelvrij metaal.