Ruilen & retourneren

Artikelen die niet aan je verwachtingen voldoen mag je, mits ongebruikt, onbeschadigd en in originele (verzegelde) verpakking, binnen 14 werkdagen retourneren.
Uitzondering hierbij zijn;
• speciaal voor jou geassembleerde / gepersonaliseerde artikelen
• cadeaubonnen
• oorbellen, waarvan de verzegelde verpakking is verbroken, die om hygiënische redenen niet retour gestuurd kunnen worden
 
Wat te doen bij ruilen
Maak de ruiling eerst kenbaar door ons een email te sturen met de artikelen die je om wilt ruilen. Dat kan naar info@bechic.nl, vermeld duidelijk om welk(e) artikel(en) het gaat en je ordernummer. Je ontvangt van ons zo snel mogelijk een email met een retourformulier welke je alleen uit hoeft te printen en, voor een snelle afhandeling, met de artikelen retour moet sturen. Eventuele bijbetaling dient vooraf overgemaakt te worden. Minus bedragen worden na ontvangst van de artikelen binnen 5 werkdagen teruggestort via de bank of het gebruikte betaalsysteem zoals iDEAL.
 
Wat als je niet tevreden bent over een artikel uit onze “Speciaal voor jou ♡” collectie?
Dat is natuurlijk kei vervelend en proberen we toch met jou op te lossen. Stuur ons een email met de details van je ontevredenheid en we zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.
 
Wat te doen bij retourneren
Maak de retourzending eerst kenbaar door ons een email te sturen met de artikelen die je terug wilt sturen. Dat kan naar info@bechic.nl en vermeld daarbij graag je ordernummer.
Je ontvangt van ons zo snel mogelijk een email met een retourformulier welke je alleen uit hoeft te printen en, voor een snelle afhandeling, met de artikelen retour moet sturen. Na ontvangst van de artikelen wordt het betaalde bedrag binnen 5 werkdagen teruggestort via de bank of het gebruikte betaalsysteem zoals iDEAL.
 
Let op! BeChic.nl is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoekraken van retourgestuurde artikelen. Het allerbelangrijkste bij een retourzending is EEN DEUGDELIJKE VERPAKKING zoals een bubbeltjesenvelop. Dus niet zomaar een papieren (akte) envelopje, want de kans dat deze gaat scheuren is groot en de artikelen kunnen ook veel makkelijker beschadigen. Zorg er ook voor dat de envelop voldoende gefrankeerd is. De kosten van het retourzenden worden niet vergoed, dit is voor eigen rekening.
 
Retouradres:
BeChic.nl
Het Struweel 21
5501AN Veldhoven