Custom made sieraden

Met veel liefde maken wij speciaal voor jou sieraden met een naam, quote, initialen en/of belangrijke datum. Dit doen we doormiddel van slagletters. Omdat we de letters/cijfers/symbool één voor één in het nikkelvrij metaal slaan kan het zijn dat het niet helemaal recht staat. Wij vinden dat juist de charme van onze custom sieraden.


♡ MET LIEFDE SPECIAAL VOOR JOU GEMAAKT ♡

— LETTERTYPE —
Op dit moment hebben we één “comic” lettertype, waarvan we het hele alfabet in kleine- en hoofdletters, cijfers en een aantal leuke symbolen hebben.

 

— WAT KAN WEL EN WAT KAN NIET —
De custom slider is Ø12mm en heeft dus een beperkte ruimte om de letter/cijfer/symbool in te slaan. Een lange naam zoals Marie-Henriëtte past hier helaas niet op. Wij adviseren maximaal 8 tekens te gebruiken.
> Korte quotes en namen tot 4 tekens, zoals “Mexz” in ons voorbeeld, slaan we standaard horizontaal.​​
> Je kunt hier dan eventueel nog een symbool bijzetten, zoals in ons voorbeeld “Lief” met een vlindertje.
> Namen en teksten van 5 tot 8 tekens worden schuin geslagen, zoals in ons voorbeeld “Venna”. We beginnen altijd links met de klok mee. Wil je dit toch anders, laat het ons dan weten.
> Voor lange namen zijn initialen natuurlijk een optie, maar ook voor vriendinnen en partners (bv “J♡R”).​

 

— LEVERTIJD —
We gaan natuurlijk meteen voor je aan de slag, maar houdt rekening met een levertijd van 2 – 3 werkdagen. Heb je het sieraad voor een bepaalde datum nodig kun je ons altijd mailen en gaan wij ons uiterste best voor je doen.

 

— NIET GOED = GELD TERUG ?? —
Nou.. dat geldt op onze “speciaal voor jou ♡” sieraden niet helemaal. De custom slider wordt geheel naar jouw wens gemaakt en kan daarom niet geruild of geretourneerd worden. Mocht er een mankement zijn dan lossen we dit uiteraard wel netjes met je op. En wat als basic sliders je tegenvallen? Dan gaan we samen in overleg om te kijken of we deze eventueel om kunnen ruilen. Maar let op, ook de basic sliders worden speciaal voor jou gemaakt.